Om oss

Om företaget

 

"Jag är en entreprenör som alltid älskat att se människor växa"

 

[Spik] och Fjellstedts kommunikation drivs av Erica Fjellstedt. 

Hon har jobbat som utbildare/föreläsare för PEBO utbildning och Peter Haraldsson. Nu har hon tagit över stafettpinnen från honom och för hans kundskapsskatt vidare

 

Peter är en av Sveriges första retoriklärare. Han har forskat, skrivit böcker och framför allt utbildat över 20.000 personer inom näringslivet sedan 1980. Peter har tagit retorikens grund och skapat ett tydligt sätt att kunna förbereda sig och kunna känna sig bekväm att stå och tala. 

 

Erica Fjellstedt kom in i bilden 2008 då retoriken och PowerPoint skulle börja gå hand i hand. Hon formade då kursen Konsten att överyga med PowerPoint. I samband med det började hon även studera retorik på Södertörns högskola. Erica har även en lång bakgrund inom yoga och med hennes erfarenhet där har den medvetna och mentala förberedelsen även utvecklas tillsammans med retoriken.

 

Förutom [spik] driver Erica Butik Bohem i Trosa, sitter i styrelsen Företagarna Trosa/Gnesta, advisory board på Företagarna Riks och är grundare av Trosa Vintage & Second Hand Market i Trosa.